Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Way Ahead!



-Μετά από μια μικρή παύση ακροάσεων, ένας διαρκώς αυξανόμενος όγκος φρέσκων beats γαργαλά ξανά ηδονικά τα αυτιά μου. Άκουσα τη σουηδική ποπ των JJ και μου άρεσε πολύ. Αλλά μερικές απανωτές κυκλοφορίες με έκαναν να ξανακολλήσω με το dubstep. Με τη διαμεσολάβηση του .φλπ (καλές διακοπές), φτάνουν στ' αυτιά μας δυο ?-στεπ διαμαντάκια, που ταιριάζουν απόλυτα με τις ζεστές αυγουστιάτικες νύχτες - περισσότερο κι απ' τον κολιό. Ακόμα περισσότερο όμως κόλλησα με το (νέο) σούπερ EP του Zomby! '09 αντί '08 (αντί '92?), με όλα τα χιτάκια πειραγμένα και μερικά ακόμα καινούργια, ζητάει ανελέητα repeats! Όταν πάλι καταφέρνω να ξεκολλήσω για λίγο, βάζω το καινούργιο Emperor Machine και αναχωρώ για καινούργιους γαλαξίες! Ένα κι ένα..

-Μετά την καταπληκτική εμφάνιση (όπως ακούω - άντε εσείς που πήγατε πείτε δυο λόγια) των Mercury Rev στον ίδιο χώρο, η ανακοίνωση της συναυλίας των πολυαγαπημένων Amadou & Mariam στο κηποθέατρο Παπάγου με χαροποιεί ιδιαιτέρως! Με χαρά περιμένω και το ενtechno στις 5 Σεπτέμβρη, και μάλιστα με εισιτήριο όσο το φοιτητικό για Σίφνο!

-Μέχρι τότε, καλές διακοπές οι περισσότεροι, καλές νυχτερινές βόλτες στην cult καλοκαιρινή Αθήνα οι υπόλοιποι. Στο UT οι ανανεώσεις συνεχίζονται, αν και οι ρυθμοί έχουν φυσιολογικά γίνει πιο χαλαροί. Προς το τέλος Αυγούστου (22 σίγουρα, πιθανόν και αργότερα) σύσσωμοι οι παίκτες, το προπονητικό team και οι πελαργοί θα βρεθούμε στη Φολέγανδρο συνδυάζοντας αρμονικά χαλάρωση με πάρτυ! [more info soon - το γραφιστικό τμήμα του UT συσκέπτεται]

2 σχόλια:

helmet είπε...

manbat έχεις καποια σχεση με την ευρυτερη περιοχη της φωτο?

ManBat είπε...

επισκέπτης.. πλέον και φαν!