Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Spinalonga records üBER ALLES


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ 'THE CURIOUS WORLD OF DUKE ABDUCTION' 28 JAN 2010.

Η Ολύμπια Spinalonga Records παρουσιάζει τους Duke Abduction, που παρουσιάζουν το δισκογραφικό τους ντεμπούτο, που θα παρουσιαστεί στη Μύγα, που παρουσιάζεται στου Ψυρρή, αλλά δεν πρόκειται να μπει στρατό.

Οι Duke Abduction σχηματίστηκαν στις αρχές του 2008, αλλά ήδη κερδίζουν επάξια τη θέση τους, ως μια από τις πιο ελπιδοφόρες νέες μπάντες της ελληνικής σκηνής. Ο πραγματικά αστρομαεστρικός συνδυασμός των επιρροών τους, δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που ξεπερνάει τις επιμέρους καταβολές τους και δημιουργεί ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα ήχο. Καταφέρνοντας να αφομοιώσει την prog-rock 70'ς μαγεία, το κουαρτέτο καταθέτει την αγάπη του για funk-jazz περάσματα με μια πανταχού παρούσα τολμηρή και πειραματική διάθεση. Όντας πάντα σε επαφή με την ζωοδόχο πηγή του rock αλλά και την μοντέρνα αισθητική του 21ου αιώνα, το “The curious World Of Duke Abduction” αποτελεί μια ιδιαίτερη μουσική πρόταση στην οποία κανείς δεν θα μείνει αδιάφορος.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αντέδρασαν με έκπληξη και θαυμασμό για τις εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις τους. Αυτή την ενέργεια προσπάθησε να καταγράψει ο Blend (aka Mishkin) που επιμελήθηκε και την παράγωγη του ντεμπούτου τους, ένα δίσκο που με το βάθος του, όσο το ακούς τόσο σε τραβάει περισσότερο στον περίεργο κόσμο των Duke Abduction.

Η ημερομηνία που θα σηματοδοτήσει την κυκλοφορία του "the curious world of Duke Abduction" είναι η Πέμπτη 28 Ιανουρίου 2010, με την ζωντανή παρουσίαση του δίσκου στην Μύγα (Μίκωνος 13 & Αισώπου, Ψύρρη). Η βραδυά δεν είναι μόνο ένα live αλλά ένα party που συμπληρώνεται με πειραματικές εκπλήξεις από το Νίκο των Barbara’s Straight Son αλλά και dj-set από επίλεκτα μέλη του Spinalonga Crew!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:02

To live θα ξεκινήσει στις 22:07:54


Το ούρμπαν τροπικάλια σας ξορκίζει:
Μην χάσετε για κανένα λόγο την παρουσίαση του δισκακίου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....