Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Party, pre-party,..σε party να βρισκόμαστε!

Αφού ο bside μας έκανε να εμπεδώσουμε τους δίσκους που του άρεσαν, νομίζω δικαιούμαι να επαναλάβω κι εγώ μια ανάρτηση, ειδικά όταν πρόκειται για δυο πολύ ευχάριστα γεγονότα!
Την Tεταρτη 29 του μηνός λοιπόν έχουμε τη χαρά και την τιμή να γιορτάσουμε τα δυο μας χρονια στον εξαιρετικό νέο πολύχωρο the hub παρέα με δυο από τις συναρπαστικότερες νέες μπάντες around αλλα και έναν από τους πλέον ιστορικούς djs της πόλης. Ανυπομονώ να δω και να ακούσω τόσο τους acid baby jesus όσο και τους baby guru στη σκηνή. Όσο για τον dj lo-fi, με τον οποιον έχουμε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση, πιστεύω ότι θα είναι το κερασάκι στην τούρτα! Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η βραδια, μπορώ όμως σίγουρα να πω ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση!
Τόση πολλή που αποφασίσαμε να αρχίσουμε το party μια μέρα νωρίτερα! Έτσι την Tρίτη 28 Δεκέμβρη θα βρεθούμε και οι 4 tropicalistas μαζί για πρώτη φορα μετά από μήνες στο φιλόξενο rouf, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους, με ειδικά dj sets αλλα και μια ταινία-έκπληξη (από όσο γνωρίζουμε σε πρώτη πανελληνια προβολή)!
Θα είναι ελπίζουμε πράγματι δυο ευτυχείς συγκυρίες!

4 σχόλια:

Giousurum είπε...

Χρόνια πολλά!!
Είμαι σιγουρος ότι θα περάσετε καλα!!!

thanx again!!!

psychomafia είπε...

xronia polla batman! we re waiting for ya!

g. from to-and-fro.blog είπε...

ήταν όντως ωραία, αλλά θα μπορούσε και καλύτερα! κ του χρόνου!

http://to-and-fro.tumblr.com/post/2579951275/last-night-dj-lo-fi-saved-our-lives

Bside είπε...

Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια. Οσο για τα λαθη της βραδιας, νεοι ειμαστε θα μαθουμε.

Καλη χρονια να εχουμε..

Υγ. Τα καστορινα μποτακια ειναι εκτος μοδας για το 2011.