Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

BLOG LAUNCH PARTY !!! 26-12@Mavri Gata


Ξέρεις τώρα...

Αντί να πηγαίνεις απο 'δω κι απο κει, σε όλα τα παρτάκια της πόλης (που ίσως και να το κάνεις) κάποια στιγμή λες έρχεται η στιγμή να παίξεις στο ΔΙΚΟ σου πάρτυ !
Και δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή. Εκεί που πίστευες ότι η Αβραμιώτου έχει παρακμάσει, και ότι δεν έχεις λόγο να πατάς το πόδι σου, εμφανίζονται οι δυο Γιώργηδες απο το πουθενά, αναλαμβάνουν τη Μαύρη Γάτα και δεν καταλαβαίνεις για πότε ξαναβρίσκεσαι στη δίνη του κυκλώνα.
Το πάρτυ αυτό το κάνουμε γιατί τα Χριστούγεννα είμαστε σχεδόν ΟΛΟΙ στην πόλη, και το ΟΛΟΙ μετράει, και θέλουμε να παίζουμε μουσικές απο εμάς για εμάς, και να χτυπιόμαστε με κομμάτια διαστημικά, και να μιλάμε για την πόλη που αγαπάμε να μισούμε, και το πώς εκεί έξω, στο Παρίσι, τη Βαρκελώνη, το Ντουμπάι, το L.A. μάς λείπει το Αθηναϊκό κόλπο και η έλλειψη πολεοδομίας.
Γι' αυτό για να είμαι εγώ καλά, τη μέρα που γυρνάω απο την Κωνσταντινούπολη θα συνυπάρξω στα decks με τον Δημήτρη, τον Παναγιώτη, τον Λάμπρο, και ελπίζω να πείσουμε και τον Πάνο να μην φύγει για τα βουνά όπως απείλησε.
Γιατί κάτι συμβαίνει στην Αθήνα εδώ και καιρό και ήρθε η ώρα να πάρει σχήμα και να αρχίσουμε να διασκεδάζουμε και να κυκλοφορούμε όπως εμείς ξέρουμε.
Ένα φανζίν που δεν ξεκίνησε ποτέ, ένα blog που ξεκίνησε και θα μείνει είναι αφορμή για να μαζευτούν φίλοι, φίλοι φίλων και γνωστοί και να αναπολήσουν το μέλλον.
Άλλωστε αυτή η παρέα αποτελείται απο ανθρώπους που μεγάλωσαν μαζί, παραμένουν μαζί ή και χάθηκαν στην πορεία, και τα νεότερα μέλη της είναι σα να ήταν πάντα εδώ.
Το Αθηναϊκό κόλπο είναι μεγαλύτερο απο όλους μας και το καταλαβαίνουμε καλύτερα με τελείως γεμάτη την πόλη (ή τελείως άδεια).
Θα σάς δω εκεί. Ή και όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: