Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

SUPER PARIO BROS !!!

Είναι μια ιδέα που καιρό τώρα με τριγυρίζει...
Σκέφτομαι να αναπτύξω ένα βιντεοπαιχνίδι-πλατφόρμα στα πρότυπα του Super Mario Bros..
Μόνο που πρωταγωνιστής δε θα είναι ο συμπαθής κοντόχοντρος υδραυλικός και ο αδερφός του Λουίτζι, αλλά ο Γιάννης Πάριος ! Ξέρω ότι στο διάβασμα αυτής της πρότασης σάς καταλαμβάνει (Π.Α.)ΣΟΚ και δέος αλλά δεν υπάρχει λόγος...
Το Super Pario Bros είναι ένα παιχνίδι που στο οποίο κεντρικοί ήρωες είναι ο Γιάννης Πάριος και ο Χάρης Βαρθακούρης. Εγκλωβισμένοι σε δύο διαστάσεις (Super Pario Land) οι ήρωες δεν αντιμετωπίζουν κακό μανιτάρι και κακιά χελώνα, αλλά τα γλαροπούλια της Παροικιάς πάνω στα μπλόκια του λιμανιού. Άλλωστε τα μπλόκια της Παροικιάς είναι τόσο αγαπημένο στοιχείο του Γιάννη Πάριου που όποτε εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο απαιτεί απο το σκηνογράφο να φέρει και μπλόκια απο την Πάρο για να μπορεί να δίνει στέρεη ερμηνεία.
Στο Super Pario Bros, οι Πατέρας και Υιός Βαρθακούρης θα έχουν σύμμαχό τους την καλή Κονιτοπούλα η οποία μόλις αντιμετωπίζουν κίνδυνο θα αναφωνεί : "Μάγκες, Γλάρο στ' ανοιχτά αισθάνομαι". Να σημειωθεί εδώ ότι η καλή Κονιτοπούλα είναι αιχμάλωτη της κακιάς Κονιτοπούλας Ελένης Λεγάκη που αλλαξοπίστησε (βλ. αλλαγή επιθέτου) και την κρατάει αιχμάλωτη σε κάστρο στη Νάουσα. Βασική αποστολή των Pa(pa)riwn λοιπόν είναι η διάσωση της Κονιτοπούλας και κατ' επέκτασιν της νησ(ι)ώτικης κολτούρας.
Το εν λόγω παιχνίδι ευελπιστώ να κυκλοφορήσει συν τω χρόνω (υπογεγραμμένη). Η μουσική επένδυση είναι του ίδιου του Γιάννη Πάριου σε συνεργασία με το Χάρη Βαρθακούρη, και συνιστά φόρο τιμής τόσο στο ορθόδοξο μπαρόκ όσο και στη νεονησ(ι)ώτικη κο(υ)λτούρα πριν όμως τη νοθεία των Βαζαίου-Γιαννούλη και τη σύλληψη των τελευταίων με μερικά γ(ρ)αμμάρια Pepsi.
Έχω προγραμματίσει να πουλάω το συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι 25 ευρώ. Αλλά μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι, θα το πουλήσω 27, και τα 2 ευρώ θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: