Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Urban Tropicalia & Silence Fiction Society present:


το Urban Tropicalia παρέα με τις φίλτατες Silence Fiction Society παρουσίαζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον κύριο

PUBLICIST
[vocoder-drumming delirium]

Σάββατο 10 Οκτωβρίου

στον ολοκαίνουριο πολυχώρο 6 D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα
Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισόδου 8€

__________________________________________________________________

Publicist ονομάζεται το funky, electro-disco σόλο project του ενίοτε γυμνόστηθου ντραμίστα των Trans AM/Weird War, Sebastian Thomson. Τα είχαμε ξαναματαπεί και εδώ.


Ο Sebastian ξοδεύει το χρόνο του ανάμεσα στη Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Ο Publicist παίζει στο πάτωμα ανάμεσα στον κόσμο και όχι πάνω στη σκηνή. Είναι από το λαό και παίζει για το λαό. Πρόσφατα θέλησε να αντικαταστήσει το vocoder του με το γνωστό και μη εξαιρεταίο κολλητάρι από τους Weird War, Ian F. Svenonius.


έγραψαν:

«…καθώς προσπαθούσα να βρω λέξεις να περιγράψω τον ήχο του, νομίζω ότι απλά θα χρησιμοποιήσω μερικά από τα σχόλια που οι άνθρωποι αφήνουν στο myspace του και είναι κάτι σαν «το funk σου είναι από άλλο πλανήτη», «κοσμική αίσθηση» και «ιδανικός για στιγμιαίο χορευτικό πάρτι». Αυτά τον χαρακτηρίζουν καλύτερα απ’ ότι θα μπορούσα. Ήταν καιρός για λίγο space funk και να βάλουμε την disco πίσω στο discodust έτσι και αλλιώς…. Είναι από τις πιο φρέσκιες μουσικές που έχω ανακαλύψει εδώ και αιώνες!»(Discodust)


Την συναυλία θα προλογίζουν με dj sets οι Urban Tropicalia ενώ θα ακολουθήσει special dj set από τους αυτοκράτορες της acid disco Replicas.

publicist@myspace


Πληροφορίες 6 D.O.G.S.

210 3210510


Δεν υπάρχουν σχόλια: