Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Dos mil diez

*Είναι μήπως ιδέα μου ή το πρώτο τρίμηνο του 2010 έχει βγάλει τόσες ξεγυρισμένες δισκάρες που ούτε τα δύο τελευταία χρόνια μαζί δεν είχαν; Από που να πρωτοξεκινήσεις; Από τον Gonzasufi στον Gil Scott Heron, από τον Pantha du Prince στον Four Tet και στον θεό Caribou το έτος στάζει ποιότητα. Απο πίσω και άλλοι καλοί δίσκοι όπως των Liars, των Beach house, των Brian Jonestown και των Broken Bells που άνετα έμπαιναν στην δεκάδα του τρομερά μέτριου 2009, ενώ ακολουθούν κυκλοφορίες απο τα βαριά χαρτιά, όπως Arcade Fire, LCD και Radiohead. Χαμός. Τι στο διάολο τώρα τους έπιασε όλους η έμπνευση;
* "Το Αρκαδικό Κελάρι Συντάγματος σας προσκαλεί την Παρασκευή 19 Μαρτίου σε ένα γευστικό ταξίδι στα "Μικρά Βουνά" του Θεσσαλικού κάμπου, όπου εδώ και 25 χρόνια ο Παντελής Καριπίδης εφαρμόζοντας μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας, πετυχαίνει τη δημιουργία "μεγάλων κρασιών". Μαζί μας θα είναι η οινολόγος και κόρη του Π. Καριπίδη, Μάγδα, η οποία θα μας περιηγήσει ανάμεσα: στο λαμπερό και πολυσύνθετο Chardonnay, στο πλούσιο και ιδιαίτερο Merlot και στο πολύπλοκο και τραγανό Robust. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:30!
Βουλής 44α, Σύνταγμα 210-3229374"
Να πάτε. Είναι και φίλοι τα παιδιά και καλό κρασί θα δοκιμάσετε...
*Παρόλο τον τραμπουκισμό που δεχτήκαμε από την γκούγκλ για να κατεβάσουμε το κομμάτι των πείβμεντ, τσιμπήστε το ολόφρεσκο κομμάτι των χόλι φάκ. (δεξί κλικ και save as).
*H φώτο από εδώ.

2 σχόλια:

neflus είπε...

δεξί κλικ που; πείτε και σε μας τους λιγότερο επιδέξιους.... από το λινκ δεν κατεβαίνει δυστυχώς.

χαιρετισμούς!

Bside είπε...

File neflus an kaneis deksi klik kai save as panw sto link tha sto katevasei kai tha sto swsei sto pc sou..

Na sai kala...