Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Yes It Does!! Sure it Does!!

Στις 13 Φεβρουαρίου η ορθόδοξη εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων Ακύλα & Πρισκίλλης. Το αγαπημένο αυτό ζευγάρι ήταν σκηνοποιοί και ασπάστηκαν το χριστιανισμό, πιθανότατα όταν κατέφυγαν από τη Ρώμη στην Κόρινθο τον 1ο αιώνα μ.Χ. για ν’ αποφύγουν τους διωγμούς του αυτοκράτορα Κλαύδιου. Εκεί συνάντησαν πρώτη φορά και φιλοξένησαν τον Απόστολο Παύλο, ο οποίος μάλιστα τους μνημονεύει σε τρεις επιστολές του και τον ακολούθησαν στην Έφεσο ως συνοδοί. Η παράδοση αναφέρει ότι ο Ακύλας έγινε Επίσκοπος Ηρακλείας και μαρτύρησε για την πίστη του μαζί με τη σύζυγό του, ενώ κατ’ άλλους ερευνητές κοιμήθηκαν ειρηνικά.

To Yes it does!! Sure it does!! μπουχτισμένο από αυτά τα δυτικότροπα ξενόφερτα έθιμα που μας έχουν επιβάλει τα οργανωμένα λόμπι των παρασκευαστών σοκολατακίων σxήματος καρδιάς και λοιπών συντεχνιών κάνει στροφή στην παράδοση και με μια μέρα καθυστέρηση εορτάζει τους αγίους των ερωτευμένων της ορθοδοξίας.

Μαζί μας για να τιμήσουμε την μεγίστη αυτή εορτή θα παρευρεθεί πλήθος ικανών δισκοθετών. Αφού οι γνωστοί τοπικοί δισκοθέται, WhatIsDeafIsDead & Giannis (Indieanapolis) ανοίξουν την βραδιά με ρομαντικές μελωδίες τύπου ίνδυ, τα ηνία θα αναλάβει το εύηθες τρίο των Non Stop Hits ( Βουνό – Δαγριτζίκος – Carlos Slazenger) ώστε με άσματα τύπου αισθαντικής δίσκο να δημιουργήσουν την δέουσα ατμόσφαιρα.

Ακολουθεί η γνωστή στους κύκλους των πιστών των κοσμικών συνάξεων του είδους, dj Girl με επιτυχίες και υπόγεια σουξέ που όλοι θα αγαπήσουμε. Την βραδιά θα κλείσει ο Yes u do!! Sure u do!! σε ατμόσφαιρα αγάπης και κατάνυξης.

Αρωγός του Yid!!Sid!! στην προσπάθεια τούτη η ομάδα Nu Kamaki, η οποία θα διαμοιράσει τη νέα συλλεκτική της κάρτα που έφτιαξε για τον σκοπό αυτό στους παρευρισκομένους, ενώ πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους φίλους μας.

Dress code : Vyzantine/ Monastery chic

Yes it does!! Sure it does!!
“Akyla & Priscilla” edition
Σάββατο 14 Φεβρουαρίου
Skull Bar
Ιπποκράτους και Λ. Κατσώνη
Είσοδος : 7 ευρώ (με ποτό)

Δεν υπάρχουν σχόλια: